Zdravje je naše največje bogastvo. Zavarujmo ga.

Z veseljem vam pripravimo ugodno in kvalitetno zavarovanje glede na vaše želje in potrebe.

Zdravstveno zavarovanje
Izbirate lahko med različnimi zavarovalnicami, ki ponujajo različne pakete zavarovanj.
Zavarovalnica-Sava-300x90px
Zavarovalnica-Triglav-300x90px
Vzajemna-300x90px
generali-logo-horizontal-600x180px
Allianz-300x90px
best-doctors-vector-logo-300x90px

Dokler smo zdravi, niti ne razmišljamo, kaj bi bilo, če zbolimo ali se poškodujemo, kako dolgo bomo čakali na določeno obravnavo in kaj vse se lahko vmes zgodi. Čakalne vrste v zdravstvu se podaljšujejo, na nekatere posege se čaka tudi po pol leta ali več. In kakšne so posledice? Zdravstveno stanje se lahko vmes poslabša, zaradi bolečin ne morete delat in tako izgubite del dohodka, nekateri zaradi daljše bolniške odsotnosti ostanejo tudi brez zaposlitve.

Z zdravstvenim zavarovanjem si zagotovite hitrejši in učinkovitejši dostop do zdravstvenih storitev. Zavarovanje vključuje asistenčne storitve organiziranja in naročanja ter kritja stroškov za specialistične ambulantne storitve, zahtevne diagnostične preiskave, zdravstvene posege v enodnevni obravnavi in fizioterapije.

Zato že danes, ko ste zdravi, poskrbite za svojo prihodnost in s tem tudi za socialno in finančno varnost vaše družine. S sklenitvijo zavarovanja zdravje si zagotovite hitrejši in učinkovitejši dostop do zdravstvenih storitev in to za manj kot 9 € na mesec.

zdravstveno-zavarovanje-agencija-ms-02

Najpogostejša vprašanja glede zdravstvenih zavarovanj

Zdravstveno zavarovanje nudi asistenčne storitve organiziranja in naročanja ter kritja stroškov za specialistične ambulantne storitve, zahtevne diagnostične preiskave, zdravstvene posege v enodnevni obravnavi in fizioterapije. Nekateri paketi vključujejo tudi zobozdravstvene storitve.

Specialistične ambulantne storitve vključujejo:

  • Specialistični ambulantni pregled na področjih angiologije, endokrinologije, dermatologije, gastroenterologije, ortopedije in druge

  • Osnovne preiskave kot so preiskave krvi in urina, EEG, EKG, UZ…

  • Enostavni ambulantni posegi so aplikacija blokade, biopsija, odstranitev manjšega kožnega izrastka, odstranitev tujka…

Med zahtevne diagnostične preiskave spadajo magnetna resonanca, računalniška tomografija (CT, CTA), UZ vodena biopsija notranjih organov in prostate, kolonoskopija, gastroskopija…

Zdravstveni posegi v enodnevni obravnavi, so tisti posegi, ki trajajo manj kot 24 ur in ne preko noči: poseg na očesu, artroskopija komolca, gležnja, operacija karpalnega kanala, Uz razbijanje ledvičnih kamnov…

Če se poškodujete ali zbolite in potrebujete nadaljnjo obravnavo, vam zdravnik izda e-napotnico za specialista. Nato pokličete na brezplačno številko asistenčnega centra in v 10-ih dneh vam zavarovalnica uredi termin pri specialistu.

Tudi za zdravljenje v tujini vam lahko sklenemo zavarovanje Best Doctor, s katerim si zagotovite dostop do najboljših zdravnikov po vsem svetu in zdravljenje v priznanih mednarodnih centrih. Pripada vam najboljša oskrba, ne glede na lokacijo izbrane bolnišnice. Če so vam diagnosticirali resno bolezen, npr. raka, težje obolenje srca ali pa če potrebujete presaditev organa, vam zavarovalnica krije stroške zdravljenja kjerkoli po svetu, zunaj Slovenije. Zavarovanje vključuje vse od naročanja, nastanitve, do potovanja in zdravljenja. Kriti so tudi stroški nastanitve spremljevalca med bivanjem v tujini.

V Sloveniji obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju, kar pomeni, da morate del stroškov zdravljenja plačati sami, v primeru, da nimate sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno vsem, ki imate urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Premijo za zavarovanje lahko plačujete mesečno, četrtletno, polletno ali letno.