Poskrbite za prihodnost in finančno varnost vaše družine

Z veseljem vam pripravimo ugodno in kvalitetno zavarovanje glede na vaše želje in potrebe.

Osebno zavarovanje
Izbirate lahko med različnimi zavarovalnicami, ki ponujajo različne pakete zavarovanj.
Zavarovalnica-Sava-300x90px
Zavarovalnica-Triglav-300x90px
Vzajemna-300x90px
generali-logo-horizontal-600x180px
Allianz-300x90px
best-doctors-vector-logo-300x90px

Čeprav o težkih življenjskih situacijah ne razmišljamo ravno pogosto, moramo poskrbeti za finančno in socialno varnost svoje družine, če se nam zgodi kaj hudega.

Kakšno zavarovanje sploh potrebujemo?

KDO POTREBUJE ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJERAZLOGI
Starši majhnih otrokStarši poskrbijo, da bo v primeru najhujšega (smrti) na razpolago dovolj finančnih sredstev za nadaljnje šolanje in vzgojo otrok.
Posamezniki, ki imajo najeta višja dolgoročna posojilaPoskrbijo, da njihovo posojilo ne pade na pleča njihovih dedičev.
Otroci ostarelih staršev z zdravstvenimi težavamiOtroci poskrbijo, da je za starše finančno poskrbljeno, če jih ti preživijo.
Starši otrok s posebnimi potrebamiStarši poskrbijo, da bo na razpolago dovolj finančnih sredstev za odrasle otroke s posebnimi potrebami, tudi ko njih ne bo več.

Zavarovanje za primer smrti

Zavarovanje je namenjeno zagotovitvi socialne varnosti svojcev zavarovanca v primeru njegove smrti. Prednost te oblike je cena, saj si za majhno premijo lahko privoščite visoke zavarovalne vsote. Višino zavarovalne vsote določate sami glede na svoje potrebe, zmožnosti in življenjski slog.

K življenjskemu zavarovanju za primer smrti lahko priključite tudi nezgodno zavarovanje, dodatno zavarovanje hujših bolezni in tudi varčevanje.

Pri nezgodnem zavarovanju določite zavarovalno vsoto za invalidnost, dnevno odškodnino, bolnišnični dan.. Pri zavarovanju hujših bolezni vam zavarovalnica izplača dogovorjeno zavarovalno vsoto, v primeru, če zbolite za eno od bolezni. Zavarovanje krije več kot dvajset najpogostejših bolezni, kot so rak, srčni infarkt, možganska kap, paraliza, multipla skleroza in druge.

Za popolno socialno in finančno varnost vam pa priporočamo še varčevanje oziroma sklenitev naložbenega življenjskega zavarovanja. Izbirate med različnimi paketi, tako za otroke kot tudi za upokojence.