Nezgodno zavarovanje

Nezgoda se nam lahko pripeti kjerkoli saj smo dnevno izpostavljeni različnim dogodkom in aktivnostim (pri delu, v naravi, v prometni nesreči… ). Manjše poškodbe ob nezgodi sigurno ne bodo pustile hujših posledic, ob težjih nezgodah in invalidnosti zaradi nezgode pa bo potrebno poskrbeti za veliko reči. Z nezgodnim zavarovanjem boste poskrbeli zase in za svoje družinske člane, s tem pa se boste izognili finančnim skrbem, ki se pojavijo v primeru nezgode. Nezgodno zavarovanje vam nudi popolno jamstvo kjer koli že boste tako doma kot (z ustreznim doplačilom) tudi v tujini.

Z doplačilom za športni rizik je možno 24 ur na dan (na treningih, tekmah) zavarovati registrirane člane športnih organizacij. Izbor dodatnih zavarovalnih rizikov je širok in vsak bo našel takšnega, ki bo zadostil vašim potrebam v primeru nezgode. V ta namen Vam nudimo nezgodno zavarovanje posameznikov, otrok, dijakov in študentov, športnikov, družin, upokojencev, kolektivno zavarovanje zaposlenih v podjetju itd.

Izbirate lahko med naslednjimi nezgodnimi zavarovanji:

  • nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine;
  • nezgodno zavarovanje športnikov;
  • nezgodno zavarovanje družine;
  • posamično nezgodno zavarovanje oseb.

V primeru, da želite več informacij glede nezgodnega zavarovanja vas prosimo, da pošljete povpraševanje na naslov: agencija.ms@siol.net ali pokličete 03 583 11 00

 

Informativni izračun nezgodnega zavarovanja

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.